Доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа, от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Онлайн магазина използва куриерски услуги на фирми Еконт и Спиди.

Цените за доставката до офиси на Еконт и Спиди започват от 5.30 лв. Цените до личен адрес с Еконт започват от 6.80 лв, а със Спиди започва от 6.10 лв. Цената за доставка зависи от теглото на пратката. Ако не желаете да получите съобщение за пристигла пратка, го отбележете в бележки към поръчката.

При поръчки надхвърлящи сумата от 100.00 лева с ДДС- доставката е БЕЗПЛАТНА до офиси на Еконт и Спиди и до адрес със Спиди!

*При опция за избор на част от пратка не важи услугата безплатна доставка.

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване.

Поръчките се обработват от понеделник до петък до 17:00 ч. Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия работен ден след деня на получаване на поръчката.


ПРЕГЛЕД НА СТОКАТА ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

Имате възможност при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него и да я разгледате преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

При отказване на пратка след преглед стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).​

ИБОР НА ЧАСТ ОТ ПРАТКА

Имате възможност да поръчате два размера от артикул, за да прецените на място кой е най-подходящия за Вас. Ако желаете пратката да бъде изпратена с опция за избор го отбележете като коментар към поръчката. 
*При опция за избор се дължат две куриерски услуги.


ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Ако стоката не отговаря на очакванията Ви, можете да я замените , като са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
  • При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Закупена от нас стока може да се върне в 14- дневен срок при ненарушен търговски вид. За повече информация прочете Рекламации и замяна.

*Непотърсени пратки в рамките на 6 работни дни от изпращането им, се връщат автоматично!


* GabbieLorenzo.com си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти, които не са потърсили своите пратки в определения срок!